search

Kevin Murphy
Blonde Angel Treatment

Kevin Murphy Blonde Angel Treatment
279 kr
Välj variant först

                  Kevin Murphy Blonde Angel Treatment
 • 250 ml

279 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Blonde Angel Treatment är en vårdande inpackning och balsam i ett som hjälper till att återfukta och mjukgöra blont, slingat eller grått hår, samtidigt som det verkar för att ljusa upp och reducera oönskade gula toner i håret. Läs mer här

Kevin Murphy Blonde Angel Treatment

Kevin Murphy Blonde Angel Treatment är en vårdande inpackning och balsam i ett som hjälper till att återfukta och mjukgöra blont, slingat eller grått hår, samtidigt som det verkar för att ljusa upp och reducera oönskade gula toner i håret.

 • Passar blont, slingat eller grått hår.
 • Fri från parabener.

Användning

Applicera i nytvättat hår, låt verka i en minut och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Blonde Angel Treatment

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra
2019-01-09 av: Camilla H
Denna hårinpackning är bra och gör håret lite mjukare och korrigerar färgen en del. Den luktar lugnande tycker jag och färgar inte heller av sig på naglarna om man inte använder handskar.
5/5Det bästa för blonderat hår
2017-07-03 av: Amanda A (ålder: 15-24)
Den absolut bästa "silverbehandlingen" jag någonsin har testat! Håret behåller sin fina kalla nyans så himla länge när man använder denna behandling och det tillhörande schampot.
Senast jag var hos min frisör blev hon förvånad över hur bra färgen fortfarande var, och jag kan säga att det är helt och håller tack vare att jag har använt blonde angel 2-3 ggr varje vecka. Oftast lite längre än vad som står på förpackningen.
Känns också väldigt vårdande och gör håret mjukt och fint varje gång.
Rekommenderas till: Den som vill behålla en kall nyans i sitt blonda här
5/5Den bästa jag har provat.
2017-04-12 av: Catharina (ålder: 25-34)
Så, efter att ha haft vitt hår i ex antal år så har jag gått igenom en hel del olika silverschampon, inpackningar och toningar.
När jag testade Blonde Angel Treatment så var det love at first try.
Rekommenderar den här till alla som klagar på varma pigment i håret. Beroende på hur länge du lämnar den i samt ifall du kör på torrt/vått hår blir den mer eller mindre intensiv.
Håret känns också lent och lätthanterligt efteråt, inte som svinto (vilket är effekten av många andra silver-produkter).

Tillsammans med schampot är det verkligen en oslagbar kombo, men skulle jag välja en utav dem hade det blivit inpackningen varje gång.
Rekommenderas till: Blondiner och hår som lätt går åt det varma hållet.