search

Kevin Murphy
Doo.Over

Kevin Murphy Doo.Over
265 kr
Välj variant först

                  Kevin Murphy Doo.Over
 • 250 ml

265 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Doo.Over är ett torrt finishingspray med härlig stadga för att du enkelt ska kunna forma din frisyr och hålla den på plats, samtidigt som frisyren har rörelse. Den hjälper till att ge volym, lätt stadga, textur, tar bort överflödigt sebu… Läs mer här

Kevin Murphy Doo.Over

Kevin Murphy Doo.Over är ett torrt finishingspray med härlig stadga för att du enkelt ska kunna forma din frisyr och hålla den på plats, samtidigt som frisyren har rörelse. Den hjälper till att ge volym, lätt stadga, textur, tar bort överflödigt sebum samtidigt som den hjälper till att återfukta med en ljuvlig doft av cederträ, patchouli och tapiokastärkelse.

 • Fri från parabener.

Användning

Skaka flaskan väl och spraya jämnt över torrt hår, med fokus på rötterna. Borsta sedan igenom håret.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Doo.Over

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller