search

Kevin Murphy
Fresh Hair

250 ml
Från:
89 kr
Välj variant först

                  250 ml
 • 57 ml

89 kr

                  250 ml
 • 250 ml

259 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Fresh Hair är ett ljuvlig torrschampo som hjälper dig att hålla håret fräscht mellan tvättarna! Detta torrschampo hjälper till att absorbera överflödigt fett från hårbotten för att hålla den fräsch, neutraliserar oönskade dofter i håret,… Läs mer här

Kevin Murphy Fresh Hair

Kevin Murphy Fresh Hair är ett ljuvlig torrschampo som hjälper dig att hålla håret fräscht mellan tvättarna! Detta torrschampo hjälper till att absorbera överflödigt fett från hårbotten för att hålla den fräsch, neutraliserar oönskade dofter i håret, samt ger volym och textur.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Fresh Hair

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Riktigt bra!
2017-09-29 av: Helena F
Tycker det här torrschampot är riktigt bra, ett av de bästa jag provat. Enda minuset är doften som är lite för påträngande för min smak.
Rekommenderas till: Alla som behöver snabb uppfräschning av håret
5/5Bästa torrshampot!
2017-04-10 av: Terese (ålder: 35-44)
Jag har testat massor med torrshampon men återkommer hela tiden till denna.
Den är visserligen vit/ljus, men jag har mörkbrunt hår och den funkar ändå. Det ser vitt ut först men det försvinner efter bara ett par minuter.
Rekommenderas till: Alla