search

Kevin Murphy
Fresh Hair

250 ml
Från:
99 kr
Välj variant först

                  250 ml
 • 57 ml

  Tillfälligt slut
99 kr

                  250 ml
 • 250 ml

259 kr

                  250 ml
 • 100 ml

149 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Fresh Hair är ett ljuvlig torrschampo som hjälper dig att hålla håret fräscht mellan tvättarna! Detta torrschampo hjälper till att absorbera överflödigt fett från hårbotten för att hålla den fräsch, neutraliserar oönskade dofter i håret,… Läs mer här

Kevin Murphy Fresh Hair

Kevin Murphy Fresh Hair är ett ljuvlig torrschampo som hjälper dig att hålla håret fräscht mellan tvättarna! Detta torrschampo hjälper till att absorbera överflödigt fett från hårbotten för att hålla den fräsch, neutraliserar oönskade dofter i håret, samt ger volym och textur.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Fresh Hair

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superbra!
2018-05-28 av: Lova (ålder: 15-24)
Alltid haft svårt för torrschampo då alla jag testat gjort att håret känns smutsigt, strävt och fullt med produkt. Detta däremot känns inte alls! För att det ska fungera för mig dock behöver det sitta i ett tag innan jag gnuggar in det, men det är värt väntan för håret känns nytvättat efteråt. Doften är inte den godaste men försvinner fort. Pulvret är vitt men syns inte efter att ha arbetat in det på mitt mörkbruna hår.
Rekommenderas till: Alla, oavsett hårfärg.
5/5Riktigt bra!
2017-09-29 av: Helena F
Tycker det här torrschampot är riktigt bra, ett av de bästa jag provat. Enda minuset är doften som är lite för påträngande för min smak.
Rekommenderas till: Alla som behöver snabb uppfräschning av håret
5/5Bästa torrshampot!
2017-04-10 av: Terese (ålder: 35-44)
Jag har testat massor med torrshampon men återkommer hela tiden till denna.
Den är visserligen vit/ljus, men jag har mörkbrunt hår och den funkar ändå. Det ser vitt ut först men det försvinner efter bara ett par minuter.
Rekommenderas till: Alla
2/5Besviken
2019-01-08 av: Maria (ålder: 35-44)
Det här torrschampot luktar gott, men lite för mycket. Tyvärr får jag inte den rena känslan av det. Håret känns mest klibbigt. Har också haft problem med själva behållaren, efter 4-5 användningar läcker det och vid nästa användning är flaskan tom
1/5Doftar för stark och gör håret strävt
2018-06-07 av: Zhara F (ålder: 25-34)
Blev rekommenderad denna av en frisör och hade höga förhoppningar men blev riktigt besviken. Tycker att doften är väldigt stark och man får huvudvärk efter att man gått runt med denna en hel dag. Dessutom blir håret alldeles strävt och klibbigt. Ingen favorit.