search

Kevin Murphy
Hydrate - Me Duo

Kevin Murphy Hydrate - Me Duo
Tipsa en vän
En ljuvlig duo, idealisk för dig med torrt eller skadat hår. Du får både schampo och balsam som hjälper till att återfukta och mjukgöra ditt hår. Läs mer här

Kevin Murphy Hydrate - Me Duo

En ljuvlig duo, idealisk för dig med torrt eller skadat hår. Du får både schampo och balsam som hjälper till att återfukta och mjukgöra ditt hår.

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse - 250 ml
1 x Kevin Murphy Hydrate - Me Wash - 250 ml
Schampo

Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse är ett ljuvligt Shampoo som hjälper till att återfukta och djuprengöra skadat eller torrt hår. Lämpar sig även för användning i torra klimat. Berikad med vårdande antioxidanter som verkar fuktbevarande - för silkeslent och hälsosamt skimrande hår!

Balsam

Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse är ett ljuvligt balsam som hjälper till att återfukta och mjukgöra skadat eller torrt hår. Lämpar sig även för användning i torra klimat. Med en formula berikad med antioxidanter som ger näring och verkar för att reducera kluvna toppar, och som hjälper håret att behålla fukt. Lämnar håret silkeslent och hälsosamt skimrande.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Hydrate - Me Duo

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa bästa
2018-05-28 av: Lova (ålder: 15-24)
Håret känns så friskt och lent, behöver inte klippa mig lika ofta nu då håret håller sig fint och oskadat mycket längre. Dyrt men väldigt drygt så en flaska räcker länge.
Rekommenderas till: Alla
5/5äääääälskar
2017-11-23 av: tess
alltså jag älskar detta så himla mycket det har gjort mitt hår helt underbart fint och lent. Är ett perfekt kit att använda om man har torrt hår och behöver mycket fukt till håret. Det enda som är synd är att doften inte är så särskilt god:(
Rekommenderas till: alla som har torrt och slitet hår
5/5Toppen
2017-10-21 av: B (ålder: 25-34)
Märkte skillnad snabbt. Mitt halvlånga, tjocka, blonda hår med fina hårstrån och självfall mår superbra av det här! Håret blir blankt och friskt utan att bli platt.
5/5Köp köp köp!!!
2017-08-28 av: therese f
Bästa jag någonsin har testat! Mitt hår har aldrig varit så fint och lent som det är nu
4/5Bra produkter men lite väl dyra
2017-04-21 av: Eva (ålder: 15-24)
Bra dryga produkter, håret kändes återfuktat och fräscht efter användning. Luktade gott också. Hade dock förväntat mig ett lite bättre resultat med tanke på priset, men helt klart bra produkter.
Rekommenderas till: Till dig som har lite tjockare hår och vill ha en återfuktande hårvårdsserie.