search

Kevin Murphy
Hydrate-Me Masque

Kevin Murphy Hydrate-Me Masque
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Hydrate-Me Masque är en vårdande och mjukgörande hårinpackning med nypon- och nattljusolja. Behandlingen, laddad med en blandning av Kakadu-plommon, sjögräs och vitaminer, bäddar in håret och hjälper till att återfukta och mjukgöra på dj… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Hydrate-Me Masque

Kevin Murphy Hydrate-Me Masque är en vårdande och mjukgörande hårinpackning med nypon- och nattljusolja. Behandlingen, laddad med en blandning av Kakadu-plommon, sjögräs och vitaminer, bäddar in håret och hjälper till att återfukta och mjukgöra på djupet samtidigt som den rengör håret och boostar dess elasticitet och glans.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera i nytvättat hår. Massera in i håret och hårbotten, låt verka i 5-10 minuter och skölj sedan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Hydrate-Me Masque

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Riktigt bra inpackning!
2017-09-23 av: Helena F
Jag är jättenöjd med mitt köp av den här inpackningen. Den är superdryg och mitt hår känns mjukt och starkt efter jag använt den. Dessutom har den en fantastisk doft. Kommer definitivt att köpa en ny när denna är slut!
Rekommenderas till: Alla med trött och trassligt hår