search

Kevin Murphy
Hydrate - Me Trio

Kevin Murphy Hydrate - Me Trio
775 kr
(Värde 817 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
En härlig trio som hjälper till att återfukta och mjukgöra torrt eller skadat hår. Berikade med antioxidanter som ger näring och verkar fuktbevarande. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Hydrate - Me Trio

En härlig trio som hjälper till att återfukta och mjukgöra torrt eller skadat hår. Berikade med antioxidanter som ger näring och verkar fuktbevarande.

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Young Again Treatment Oil
1 x Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse - 250 ml
1 x Kevin Murphy Hydrate - Me Wash - 250 ml
Schampo

Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse är ett ljuvligt Shampoo som hjälper till att återfukta och djuprengöra skadat eller torrt hår. Lämpar sig även för användning i torra klimat. Berikad med vårdande antioxidanter som verkar fuktbevarande - för silkeslent och hälsosamt skimrande hår!

Balsam

Kevin Murphy Hydrate - Me Rinse är ett ljuvligt balsam som hjälper till att återfukta och mjukgöra skadat eller torrt hår. Lämpar sig även för användning i torra klimat. Med en formula berikad med antioxidanter som ger näring och verkar för att reducera kluvna toppar, och som hjälper håret att behålla fukt. Lämnar håret silkeslent och hälsosamt skimrande.

Hårolja

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil är en viktlös, leave-in-kur som hjälper till att vårda håret samt förebygga förtidiga ålderstecken. Ditt hår lämnas mjukt och lent med fantastisk glans och lyster, samtidigt som formulan vid daglig användning verkar för att skydda håret mot värme och miljömässiga faktorer.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Hydrate - Me Trio

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller