search

Kevin Murphy
Luxury Rinse

250 ml
259 kr
Välj variant först

                  250 ml
 • 250 ml

  Tillfälligt slut
259 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Luxury Rinse är ett lyxigt balsam som är speciellt utvecklat för tjockt och grovt hår. Detta balsam återfuktar och ger tyngd till håret samt boostar dess flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt. Med en hydro lipid bala… Läs mer här

Kevin Murphy Luxury Rinse

Kevin Murphy Luxury Rinse är ett lyxigt balsam som är speciellt utvecklat för tjockt och grovt hår. Detta balsam återfuktar och ger tyngd till håret samt boostar dess flexibilitet och glans för att göra det mer lätthanterligt. Med en hydro lipid balans anpassad för lockigt hår, som ger ditt hår rätt mängd återfuktning utan att göra det flygigt eller frissigt.

 • Passar grovt, lockigt & tjockt hår.

Användning

Massera in i nytvättat, fuktigt hår och hårbotten. Låt verka i 2 minuter och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Luxury Rinse

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa
2017-05-22 av: Ida L
Det bästa för mitt torra lockiga hår. Luktar kokos vilket jag gillar.
Rekommenderas till: lockigt eller vågigt hår
5/5Fina mjuka lockar
2016-02-06 av: Amanda B (ålder: 25-34)
Bästa balsamen jag har provat till mitt lockiga hår. Återfuktar utan att tynga ner och håret blir glansigt och fint. Även perfekt när man ska åka bort eftersom den funkar som body lotion.