search

Kevin Murphy
Maxi Wash

250 ml
Från:
69 kr
Välj variant först

                  40 ml
 • 40 ml

69 kr

                  250 ml
 • 250 ml

259 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Maxi Wash är ett avgiftande schampo med fruktsyror som hjälper till att bryta ner fettsyror för en ren och klar hårbotten. Med balanserande oljor som tränger in i huden och verkar mot en oljig eller fjällig hårbotten. Formulan hjälper äv… Läs mer här

Kevin Murphy Maxi Wash

Kevin Murphy Maxi Wash är ett avgiftande schampo med fruktsyror som hjälper till att bryta ner fettsyror för en ren och klar hårbotten. Med balanserande oljor som tränger in i huden och verkar mot en oljig eller fjällig hårbotten. Formulan hjälper även till att avlägsna produktrester, reducerar irritation och obalans och boostar hårets näringsupptagningsförmåga, samt lämpar sig som förberedande behandling innan hårfärgning.

 • Fri från sulfiter & parabener.

Användning

Massera in i vått hår och hårbotten, och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Maxi Wash

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra!
9 dagar sedan av: Elin (ålder: 25-34)
Det här är ett fantastiskt schampo för att få bort produktrester och ge håret en rejäl detox. Håret blir strävt och det ger en väldigt fin volym. Schampot tar verkligen fram ens riktiga hår, så det är perfekt att använda innan en hårinpackning, med eller utan pigment i, eller innan en färgning eller blekning.
Rekommenderas till: Alla som vill ge håret en rejäl detox!