search

Kevin Murphy
Maxi Wash

250 ml
Från:
69 kr
Välj variant först

                  40 ml
 • 40 ml

69 kr

                  250 ml
 • 250 ml

279 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Maxi Wash är ett avgiftande schampo med fruktsyror som hjälper till att bryta ner fettsyror för en ren och klar hårbotten. Med balanserande oljor som tränger in i huden och verkar mot en oljig eller fjällig hårbotten. Formulan hjälper äv… Läs mer här

Kevin Murphy Maxi Wash

Kevin Murphy Maxi Wash är ett avgiftande schampo med fruktsyror som hjälper till att bryta ner fettsyror för en ren och klar hårbotten. Med balanserande oljor som tränger in i huden och verkar mot en oljig eller fjällig hårbotten. Formulan hjälper även till att avlägsna produktrester, reducerar irritation och obalans och boostar hårets näringsupptagningsförmåga, samt lämpar sig som förberedande behandling innan hårfärgning.

 • Fri från sulfiter & parabener.

Användning

Massera in i vått hår och hårbotten, och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Maxi Wash

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bäst för hela huvudet
2018-08-15 av: Christine W (ålder: 25-34)
Jag känner att håret blir renare med hjälp av den här! Det går verkligen in på djupet och hittar smutsen!
Rekommenderas till: Alla som känner att nu är håret riktigt smutsigt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jättebra detoxschampo!
2019-03-14 av: Linn S (ålder: 25-34)
Köpte detta djuprengörande schampo för att få ordning på mitt hår efter graviditet och håravfall. Mitt hår blev smutsigt snabbt och jag visste sedan innan att det är viktigt att få bort produktrester från håret och detta schampo gör verkligen ett bra jobb! Håret blir jätterent och jag tycker att det lättare tillgodogör sig en bra inpackning efter tvätt med detta fantastiska detoxschampo!
Rekommenderas till: Alla som vill få bort produktrester och behöver en detox
5/5Detox schampo
2018-10-10 av: Jennie E (ålder: 45-54)
Bästa detox schampot jag använt! Tvättar bort alla rester så håret nästan gnisslar av renhet. Jag använder det varannan vecka och inpackning efteråt.
Rekommenderas till: Rengör håret på djupet
5/5Håret blir jätterent!
2018-03-17 av: Amanda (ålder: 15-24)
Tycker att det här schampot levererar precis vad det lovar. Håret blir jätterent och jag älskar att använda det innan jag ska lägga en färginpackning. Också skönt att använda när man har haft mycket produkter i håret!
Rekommenderas till: Alla som färgar håret och/eller använder produkter
5/5Jättebra!
2017-11-12 av: Elin (ålder: 25-34)
Det här är ett fantastiskt schampo för att få bort produktrester och ge håret en rejäl detox. Håret blir strävt och det ger en väldigt fin volym. Schampot tar verkligen fram ens riktiga hår, så det är perfekt att använda innan en hårinpackning, med eller utan pigment i, eller innan en färgning eller blekning.
Rekommenderas till: Alla som vill ge håret en rejäl detox!
4/5WOW!
2018-02-26 av: Jessika
Säger bara; ?YES!!? Håret blir sååå rent, som om man varit hos frisören.
Jag har långt hår ner till rumpan som lätt blir fett och platt = jag använder torrschampoo. Använder därför schampoot 2 ggr i veckan. Tvättar 2 gånger; första bara lätt ?lägger? schampoot över hjässan. Andra omgången gnuggar å river jag i hårbotten, bakom öronen, i nacken. Håret blir VÄLDIGT strävt och torrt, men don?t worry. Avslutar sedan med en tvätt av mitt vanliga schampoo och balsam i längderna.
4/5 stjärnor därför att mitt hår som ALDRIG annars blir tovigt, upplevs som väldigt elektriskt och lättovigt vid torrt. Men det kan man stå ut med (kanske lägger sig när kylan ute försvinner), älskar detta mirakel-detox-schampoo! Köp köp köp!
Rekommenderas till: Alla som använder stylingprodukter eller allmänt fett hår