search

Kevin Murphy
Night Rider

Kevin Murphy Night Rider
Från:
79 kr99 kr
Välj variant först

                  30 g Kevin Murphy Night Rider
 • 30 g

79 kr
99 kr

                  Kevin Murphy Night Rider
 • 110 g

  Tillfälligt slut
215 kr
269 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Night Rider - ett hårvax med stark stadga och en matt textur för korta frisyrer. Enkel att applicera och styla! Läs mer här

Kevin Murphy Night Rider

Kevin Murphy Night Rider - ett hårvax med stark stadga och en matt textur för korta frisyrer. Enkel att applicera och styla!

Innehåll: 110 g

Användning

Ta en liten mängd och gnugga mellan handflatorna för att värma vaxet, och applicera sedan jämnt genom fuktigt eller torrt hår. Styla som önskat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Night Rider

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Wax att lita på!
2017-04-14 av: Johan H (ålder: 15-24, nouw.com/johanlifeblog)
Kevin Murphy Night Rider är ett wax att lita på, och som håller i alla väder. En fräsch, frisk och god doft av citron och ett wax som är väldigt lätt att jobba med och som håller frillan på plats! Kommer definitivt köpa detta wax flera gånger då det håller den kvalité som jag vill ha när jag fixar håret :)
Rekommenderas till: Både tjejer och killar