search

Kevin Murphy
Session Spray

370 ml
Från:
89 kr
Välj variant först

                  55 ml
 • 55 ml

89 kr

                  370 ml
 • 370 ml

259 kr
Tipsa en vän
Kevin Murphy Session Spray - ett aerosolspray som erbjuder din frisyr en fast, viktlös och långvarig stadga! Formulerat med veteprotein, naturligt väldoftande oljor och ett UV-skydd för att skydda färgat hår. Med stark stadga och minne som effektivt … Läs mer här

Kevin Murphy Session Spray

Kevin Murphy Session Spray - ett aerosolspray som erbjuder din frisyr en fast, viktlös och långvarig stadga! Formulerat med veteprotein, naturligt väldoftande oljor och ett UV-skydd för att skydda färgat hår. Med stark stadga och minne som effektivt skyddar håret från luftfuktighet, samtidigt som det underlättar borstning utan att produkten fjällar.

 • Fri från parabener.

Användning

Spraya cirka 16 cm från färdig frisyr.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Session Spray

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller