search

Kevin Murphy
Shimmer Shine

Kevin Murphy Shimmer Shine
269 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Shimmer Shine är en ljuvlig mist som vårdar ditt hår och ger det en glansig finish! Berikad med vitamin A, C och E, samt extrakt från bambu och baobab, och med en ljusreflekterande teknologi erbjuder denna olja ditt hår en fantastisk gla… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Shimmer Shine

Kevin Murphy Shimmer Shine är en ljuvlig mist som vårdar ditt hår och ger det en glansig finish! Berikad med vitamin A, C och E, samt extrakt från bambu och baobab, och med en ljusreflekterande teknologi erbjuder denna olja ditt hår en fantastisk glans utan att lämna en oljig känsla.

Innehåll: 100 ml

Användning

Spraya lätt över håret efter styling.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Shimmer Shine

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Time to shine!
2017-05-19 av: Camilla H
Gillar verkligen de fina skimmerpartiklarna och glansen detta spray ger. Ger en sund och vacker utstrålning till håret :)
Rekommenderas till: Alla som älskar glans
4/5Bra glansspray
2017-04-21 av: Eva (ålder: 15-24)
En bra produkt att använda som glansspray. Ger en fin glans och håret känns mjukt och återfuktat. Ganska speciell doft, jag gillar den men tror inte den faller alla i smaken.
Rekommenderas till: Till alla som vill ha en bra glansspray/hårolja
4/5Gyllene lockar och varm doft
2015-10-26 av: Caroline B
Den här använder jag på torrt hår, oftast nytvättat. Jag använder nästan uteslutande KM produkter för tvätt etc. för de funkar så bra för mitt hår. Det är ljusbrunt, tunna hårstrån och rätt många av dem.

Den här shimmer-shinemisten tycker jag ger ett tillfälligt väldigt skimrande och glimmande resultat på håret. Det ser ut som om man har varit ute en dag på en båt och fått sol på håret. Misten luktar ganska mycket precis efteråt, men jag tycker doften (som är god) lägger sig efter ett tag. Sen är misten också vårdande. Det är olja i den, men jag tycker inte att den tynger håret alls. Recommend på den!
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite glimmer och skimmer i håret på ett diskret sätt