search

Kevin Murphy
Shimmer Shine

Kevin Murphy Shimmer Shine
Tipsa en vän
Kevin Murphy Shimmer Shine är en ljuvlig mist som vårdar ditt hår och ger det en glansig finish! Berikad med vitamin A, C och E, samt extrakt från bambu och baobab, och med en ljusreflekterande teknologi erbjuder denna olja ditt hår en fantastisk gla… Läs mer här

Kevin Murphy Shimmer Shine

Kevin Murphy Shimmer Shine är en ljuvlig mist som vårdar ditt hår och ger det en glansig finish! Berikad med vitamin A, C och E, samt extrakt från bambu och baobab, och med en ljusreflekterande teknologi erbjuder denna olja ditt hår en fantastisk glans utan att lämna en oljig känsla.

Innehåll: 100 ml

Användning

Spraya lätt över håret efter styling.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Shimmer Shine

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra glansspray
10 dagar sedan av: Eva (ålder: 15-24)
En bra produkt att använda som glansspray. Ger en fin glans och håret känns mjukt och återfuktat. Ganska speciell doft, jag gillar den men tror inte den faller alla i smaken.
Rekommenderas till: Till alla som vill ha en bra glansspray/hårolja
Var den här recensionen hjälpsam? Logga in för att rösta
Verifierad ägare
4/5Gyllene lockar och varm doft
2015-10-26 av: Caroline B
Den här använder jag på torrt hår, oftast nytvättat. Jag använder nästan uteslutande KM produkter för tvätt etc. för de funkar så bra för mitt hår. Det är ljusbrunt, tunna hårstrån och rätt många av dem.

Den här shimmer-shinemisten tycker jag ger ett tillfälligt väldigt skimrande och glimmande resultat på håret. Det ser ut som om man har varit ute en dag på en båt och fått sol på håret. Misten luktar ganska mycket precis efteråt, men jag tycker doften (som är god) lägger sig efter ett tag. Sen är misten också vårdande. Det är olja i den, men jag tycker inte att den tynger håret alls. Recommend på den!
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite glimmer och skimmer i håret på ett diskret sätt
Var den här recensionen hjälpsam? Logga in för att rösta