search

Kevin Murphy
Thick Again

Kevin Murphy Thick Again
319 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Thick Again - en stylingprodukt och vårdande inpackning i ett! För att boosta hårets fyllighet och volym, skydda det från slitningar och från att tunnas ut eller falla av. Med ett innehåll av citrus, ingefärsrot och nässel- och persiljee… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Thick Again

Kevin Murphy Thick Again - en stylingprodukt och vårdande inpackning i ett! För att boosta hårets fyllighet och volym, skydda det från slitningar och från att tunnas ut eller falla av. Med ett innehåll av citrus, ingefärsrot och nässel- och persiljeextrakt, samt oleanisk syra som verkar för att stärka håret från rötterna!

Användning

Spraya med fokus på rötter och hårbotten, genom fuktigt eller handdukstorkat hår. Skölj ej ur.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Thick Again

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller