search

Kevin Murphy
Young Again Masque

Kevin Murphy Young Again Masque
239 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Young Again Masque är en djupt vårdande hårinpackning för att vitalisera ditt hår och återställa dess ungdomliga lyster! Med quinoa, risprotein, aminosyror, baobabfrö-olja med mera - idealisk för torrt eller skadat hår! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Young Again Masque

Kevin Murphy Young Again Masque är en djupt vårdande hårinpackning för att vitalisera ditt hår och återställa dess ungdomliga lyster! Med quinoa, risprotein, aminosyror, baobabfrö-olja med mera - idealisk för torrt eller skadat hår!

Innehåll: 200 ml

Användning

Massera in i nytvättat hår och hårbotten, låt verka i 5-15 minuter. Skölj sedan och följ upp med Kevin Murphy Young Again Rinse.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Young Again Masque

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Gör håret superlent
2017-10-15 av: Sofia A (ålder: 25-34)
Jag älskar Kevin Murphys produkter och detta är en av de bästa inpackningarna jag har testat! Doftar jättegott och gör mitt hår superlent efteråt. Det enda som gör att den inte får en femma är att den är väldigt odryg, upplever att jag får ta väldigt mycket av produkten för att mitt hår ska få ett bra resultat.
Rekommenderas till: Alla