search

Kevin Murphy
Young Again Rinse

Kevin Murphy Young Again Rinse
279 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Young Again Rinse - ett näringsgivande och vitaiserande balsam för torrt, sprött och skadat hår. Med aminosyror, bambu och lotusextrakt som verkar för att stärka håret, medan baobab och mangofröolja mjukgör och reducerar friss. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Young Again Rinse

Kevin Murphy Young Again Rinse - ett näringsgivande och vitaiserande balsam för torrt, sprött och skadat hår. Med aminosyror, bambu och lotusextrakt som verkar för att stärka håret, medan baobab och mangofröolja mjukgör och reducerar friss.

Innehåll: 250 ml

Användning

Applicera i nytvättat, fuktigt hår, låt verka 1-2 minuter och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Young Again Rinse

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Riktigt bra!
2017-10-02 av: Helena F
Gillar verkligen detta schampot! Ja det är dyrt men man får också vad man betalar för. Håret blir rent, känns starkt och inte torrt!
Rekommenderas till: Alla