search

KOCOSTAR
Black Happy Mask

KOCOSTAR Black Happy Mask
39 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Genom att mixa konstsilke med kol har KOCOSTAR tagit fram Black Happy Mask. Denna sheetmask bidrar med intensiv rengöring till alla hudtyper och passar även en känsligare hud. Det speciella materialet bidrar till att den aktiva formulan "pressas" ned… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

KOCOSTAR Black Happy Mask

Genom att mixa konstsilke med kol har KOCOSTAR tagit fram Black Happy Mask. Denna sheetmask bidrar med intensiv rengöring till alla hudtyper och passar även en känsligare hud. Det speciella materialet bidrar till att den aktiva formulan "pressas" ned i huden för maximal absorption, det skapar även en härligt sval känsla under tiden man har masken på sig.

Den renande ansiktsmasken innehåller Binchotan träkol, känt för att på ett effektivt sätt dra ut smuts och överflödigt talg ur tilltäppta porer. Black Happy Mask passar perfekt att använda när som; efter en lång dag på jobbet, efter lite för många timmar på nattklubben, eller varför inte som svalkande belöning efter en tufft träningspass?

Innehåll: 25 ml

Användning

Appliceras på ren och torr hud. Ta försiktigt ut masken ur förpackingen och applicera den över ansiktet med skyddsfilmen vänd utåt. Justera masken tills den sitter bra. Ta sedan bort skyddsfilmen och låt masken verka i 20 minuter. Avlägsna och massera in eventuellt överskott av serum i huden, eller använd en bomullspad för att avlägsna.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

KOCOSTAR Black Happy Mask

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller