search

KOCOSTAR
Foot Peeling Pack

KOCOSTAR Foot Peeling Pack
KOCOSTAR Foot Peeling PackKOCOSTAR Foot Peeling Pack
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Få lena, mjuka fötter på näst intill nolltid! Foot Peeling Pack från KOCOSTAR är peelinstrumpor med en formula innehållande olika fruktsyror från t.ex citron, äpple och apelsin, kombinerat med mjölk- och glykolsyra. Sammansättningen ger en effektiv e… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

KOCOSTAR Foot Peeling Pack

Få lena, mjuka fötter på näst intill nolltid! Foot Peeling Pack från KOCOSTAR är peelinstrumpor med en formula innehållande olika fruktsyror från t.ex citron, äpple och apelsin, kombinerat med mjölk- och glykolsyra. Sammansättningen ger en effektiv exfoliering av huden som främjar en accelererad cellförnyelse och gör att du kan se effekt redan efter några dagar. Beroende på i vilket skick fötterna här (t.ex hur mycket förhårdnader etc) kan effekten hålla i sig i upp till två veckor.

Foot Peeling Pack är perfekt till dig som inte har tid eller möjlighet att fila fötterna själv, eller som förberedande behandling inför solsemestern där bara fötter inte går att undvika.

Innehåll: 1 par

Användning

Lösgör strumporna från varandra och klipp upp dem med en sax. Sätt strumporna på torra, tvättade fötter och låt verka 90 minuter. Förhårdnaderna börjar lossna några dagar efter behandlingen och denna avstötningsprocess kan fortsätta i upp till två veckor.

OBS! Riv inte bort den torra huden utan låt det sköta sig själv för att undvika skada.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

KOCOSTAR Foot Peeling Pack

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra!
2018-12-31 av: Steph
Otroligt effektiva, kan kännas lite obehagligt på fötterna mot slutet.
Processen är absolut snabbare om man duschar/tar ett fotbad varje dag. Har provat både dessa och de från Holika Holika och de är lika bra :)
4/5Som nya!
2018-10-10 av: Kim M
Fötterna ömsar bokstavligt talat skin! Använd gärna en vecka innan något speciellt då det lossnar mycket hud! Efter är de lena och fina dock. Älskar denna!
Rekommenderas till: De som hatar att skrubba fötter
1/5Kocostar foot peeling pack
2018-05-29 av: Margareta K
Man har ju olika storlek på fötterna.( Jag har storlek 39) Mina sockor sprack direkt. Väldigt dåliga sömmar på dem. Ändå tog jag försiktigt när jag skulle sätta på dem..så jag ger bara en stjärna i betyg eftersom de inte kunde göra någon nytta. Inte värt priset när de går sönder. :(
Rekommenderas till: Ingen
5/5Wow
2017-11-04 av: Frida P
Fantastisk produkt! Fick bort alla mina förhårdnader
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.