search

KOCOSTAR
Princess Eye Patch

KOCOSTAR Princess Eye Patch
KOCOSTAR Princess Eye PatchKOCOSTAR Princess Eye PatchKOCOSTAR Princess Eye Patch
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Känn dig lika utvilad som en prinsessa med Princess Eye Patch från KOCOSTAR. Dessa underbara hydrogelmasker verkar omedelbart svalkande och vårdande på den känsliga huden kring ögonen, och lämnar efter sig en härligt fräsch känsla och en hud som är m… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

KOCOSTAR Princess Eye Patch

Känn dig lika utvilad som en prinsessa med Princess Eye Patch från KOCOSTAR. Dessa underbara hydrogelmasker verkar omedelbart svalkande och vårdande på den känsliga huden kring ögonen, och lämnar efter sig en härligt fräsch känsla och en hud som är maximalt återfuktad. Princess Eye Patch hjälper till att reducera synlighet av fina linjer och rynkor, formulan har även en utjämnande/uppljusande effekt och främjar en förbättrad elasticitet. Ett måste för alla som ibland känner att det krävs något mer utöver ens vanliga ögonkräm.

  • Svalkande
  • Intensivt fuktgivande
  • Uppljusande
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 30 par hydrogelmasker

Användning

Applicera på rengjord hud och låt verka i 20-30 minuter. Avlägsna sedan och klappa varsamt in överblivet serum i huden för maximal absorption.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

KOCOSTAR Princess Eye Patch

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5VÄLDIGT BRA!!
2017-09-02 av: Maria L
Har dem på under ögonen när jag äter frukost och är så len och återfuktad under ögonen och även innan jag ska sova . Älskar dem!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Svalkande
2019-07-14 av: maja å (ålder: 15-24)
Jättehärliga att använda. Gillar även att lägga dom i frysen ett tag så att dom är kalla.
5/5Lyxig och prisvärd!
Jag blev verkligen glatt överraskad av den här produkten - var egentligen på jakt efter en créme till mina puffiga och trötta ögon. Men så läste jag recensionerna och beslöt mig för att prova den här istället. Och den gjorde skillnad direkt! Älskar känslan av de svalkande gelélapparna under ögonen och särskilt nöjd med att de fäster såpass bra att man kan göra annat samtidigt.
Rekommenderas till: Alla med trötta, svullna ögon
5/5Lyx på burk!
2019-04-10 av: Tina (ålder: 25-34)
Köpte denna då jag ville lägga extra fokus på mina torrhetsrynkor som jag har en tendens att få kring mina ögon och OJ vad lyxig den är! Jag tycker att jag ser skillnad redan nu och då har jag inte använt den varje dag ens. Jag använder den främst på helgerna (på morgonen) och någon gång på kvällen i veckan. Jag har inte upplevt att de har en uppljusande effekt under ögonen men jag är ganska blek redan i min hudton. Däremot är de svalkande och väldigt återfuktande samt som sagt - Lyxiga!
Rekommenderas till: Verkligen till ALLA
5/5Ny favorit
2018-10-19 av: Unni L
Jag dör va lyxig och snyggt det här va! Burken och lapparna är så fina, känner mig verkligen som en prinsessa..
Sitter bra under ögonen och känns underbart! Ska helt klart ha på mig varje dag, finns ju 30st par i burken!
Rekommenderas till: TILL ALLA
4/5Bästa de-stress
2018-11-04 av: Maja
Älskar dessa under stressiga veckor. Har på dessa i ca 20 min på kvällen, sen känner jag mig som ny. Dom är lite hala i början men efter ett par minuter sitter de på plats så man kan göra annat samtidigt.
Rekommenderas till: Alla
4/5Prisvärda, återfuktar bra. Hård konkurrens dock.
2018-10-19 av: Jenny Å (ålder: 35-44)
Är jätteskönt att sätta på morgontid när man vill se piggare ut. Jag använder någon form av sådana här gelpatches varje morgon nästan då jag har tunn hud under ögonen och lätt kan få mörka ringar. Det som ger denna ett minus är att det finns bättre varianter, de med snigelextrakt nämligen. Annars otroligt prisvärda. Bra att alltid ha hemma! Precis som med många andra ögonpatches kan de lätt glida ned men efter ett tag sitter de bra. Ta på direkt när du vaknat och låt sitta ett tag, tills du sminkar dig eller ska ta på serum (ej nödvändigt med dessa) och ögonkräm. Då har de hunnit komma på plats. Prisvärda.
Rekommenderas till: Alla som dagligen behöver lite extra fuktboost morgontid!
4/5Värda pengarna!
2018-08-12 av: Hanna (ålder: 15-24)
Känns väldigt återfuktande och tycker att de har gjort mina mörka ringar under ögonen lite mindre tydliga. Ingen mirakelprodukt men värda pengarna eftersom man får så många!
3/5Patch
2018-06-27 av: Mursal G (ålder: 15-24)
Jag tycker att den är bra och gör att på morgonen tröttheten går bort från ögonen men minus är att den ramlar från ansiktet men efter några sekunder den håller sig så kan jag säga att den 'r bra men man behöver bli van.
Rekommenderas till: Alla som vill bli av trottheten
3/5Helt okej
2017-11-30 av: Frida B (ålder: 25-34)
Jag har använt dessa några gånger nu över några veckor och tycker att de känns kylande och sköna, men har inte direkt känt att de gjort nåt speciellt med huden.
Rekommenderas till: De som vill ha sköna svalkande eye patches.