search

Komorebi Beauty
Eyelash Serum

Komorebi Beauty Eyelash Serum
Komorebi Beauty Eyelash SerumKomorebi Beauty Eyelash Serum
199 kr
(Värde 499 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett vårdande ögonfransserum som främjar långa, täta och fylliga fransar. Komorebi Beauty Eyelash Serum stimulerar fransarnas naturliga tillväxt samtidigt som det vårdar på djupet och ger fransarna de bästa förutsättningarna för att växa sig starka oc… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Komorebi Beauty Eyelash Serum

Ett vårdande ögonfransserum som främjar långa, täta och fylliga fransar. Komorebi Beauty Eyelash Serum stimulerar fransarnas naturliga tillväxt samtidigt som det vårdar på djupet och ger fransarna de bästa förutsättningarna för att växa sig starka och långa. Komorebi Beauty Eyelash Serum är en effektiv, svensktillverkad ögonfransnäring som är skonsam mot ögon och hud.

  • Främjar långa, täta & fylliga fransar
  • Vårdande
  • Svensktillverkad
  • Vid regelbunden och korrekt användning kan du se resultat efter ca 4 veckor

Innehåll: 6 ml

Användning

Applicera Komorebi Beauty Eyelash Serum på rena ögonfransar en gång per dag (kvällstid) i minst 30 dagar. Applicera ögonfransserumet längs med övre franskanten som en eyeliner. Du kan med fördel fortsätta använda serumet varje kväll även efter dessa 30 dagar. Alternativt, använd serumet varannan dag för att underhålla.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Komorebi Beauty Eyelash Serum

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Skeptisk till en början...
2017-06-19 av: Simone F
...men nu ääälskar jag serumet. Trodde att jag skulle ha svårigheter med att använda den varje natt i 30 dagar men det var konstigt nog superkul eftersom jag successivt såg resultat. Stort plus för de snabba resultaten!
Rekommenderas till: Helt klart alla som är måna om sina ögonfransar.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Wow!
2017-06-01 av: Amanda L
Jag är jättetacksam över att jag fick detta serum i present av min tjejkompis och jag kommer verkligen köpa den igen så fort min första är slut. Jag älskar looken på mina ögonfransar och har fått massor av komplimanger.
Rekommenderas till: Alla mina kvinnor där ute som vill ha vackra ögonfransar!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fler produkter?
2017-09-26 av: Anna K (ålder: 15-24)
Hittar inga andra produkter från detta varumärke, har de verkligen bara en produkt? Har letat överallt, har någon på Eleven någon aning om de har ytterligare produkter i sitt sortiment?

Har de bara en produkt så får de ta sig i kragen och fixa fram en ny produkt. För jag ÄLSKAR verkligen denna produkt och vill prova andra produkter som de skapar.
Rekommenderas till: Människor som vill bli vackrare
4/5Gillar
2017-10-14 av: Mia
Gillar verkligen detta serum men vill att det ska vara billigare och lite snällare mot ögonen
2/5Hm...
2017-09-26 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Har använt denna i någon vecka nu men märker helt ärligt ingen skillnad. Verkar bara vara vaselin (vilket är huvudingrediensen) och inte tillräckligt med vårdande ämnen.
Rekommenderas till: Folk som är nyfikna