search

Konjac Sponge
Facial Puff Pure White

Konjac Sponge Facial Puff Pure White
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Konjac Sponge Facial Puff Pure White är en av Konjac Sponges bästsäljande produkter och är gjord av 100% naturliga konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet. Denna rengöringssvamp hjälper till att avlägsna pormaskar samt ge en skonsam exfolieri… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Konjac Sponge Facial Puff Pure White

Konjac Sponge Facial Puff Pure White är en av Konjac Sponges bästsäljande produkter och är gjord av 100% naturliga konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet. Denna rengöringssvamp hjälper till att avlägsna pormaskar samt ge en skonsam exfoliering.

Den unika nätliknande strukturen av vegetabiliska fiber i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och nytillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

  • 100% naturliga konjak-växtrötter.
  • För rengöring av ansiktet.
Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller