search

Konjac Sponge
Facial Puff Red Clay

Konjac Sponge Facial Puff Red Clay
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Konjac Sponge Facial Puff Red Clay - en rengöringssvamp till ansiktet, gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Den innehåller fransk röd lera som rengör huden från döda celler och påskyndar återhämtningen av nya. Hjälper till att f… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Konjac Sponge Facial Puff Red Clay

Konjac Sponge Facial Puff Red Clay - en rengöringssvamp till ansiktet, gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Den innehåller fransk röd lera som rengör huden från döda celler och påskyndar återhämtningen av nya. Hjälper till att förbättra blodcirkulationen som ger huden mer lyster och återfuktar samt bidrar till att minska uppkomsten av rynkor och brustna blodkärl.

Den unika nätliknande strukturen i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och ny tillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

  • Passar torr & mogen hud.
Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller