search

Konjac Sponge
Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal

Konjac Sponge Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Konjac Sponge Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal - för en underbar rengöring- och rakningsupplevelse! Den cellulära strukturen på denna rengöringssvamp skapar det perfekta löddret för en ultimat rakning. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Konjac Sponge Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal

Konjac Sponge Premium Gentlemen's Sponge with Bamboo Charcoal - för en underbar rengöring- och rakningsupplevelse! Den cellulära strukturen på denna rengöringssvamp skapar det perfekta löddret för en ultimat rakning.

Denna veganvänliga rengöringssvamp är gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Innehåller bambukol som är perfekt för en djup rengöring för att avlägsna pormaskar och orenheter samtidigt som den absorberar överflödigt sebum.

  • Idealisk för rakning.
Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Addera rakgel/rakkräm och arbeta upp ett lödder inför rakning.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller