Lacoste
Pour Femme Légère EdP

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Lacoste Pour Femme Légère EdP presenteras som en modern tolkning med en ny fräschör av den klassiska originaldoften Lacoste Pour Femme EdP, men fortfarande med samma fina grundkaraktär. Doften är skapad för den moderna kvinnan full av självförtroende och livsglädje.

De fräscha och lätta toppnoterna skapar en sprudlande, feminin känsla, som övergår i en ren och elegant hjärtnot av jasminknoppar, vilket förstärker kompositionens moderna fräschör och elegans. Den sensuella, sammetslena basnoten är densamma som i det klassiska originalet: Cederträ från Himalaya, sandelträ och mysk som vävs samman i en sofistikerad komposition med väl avvägd intensitet.

  • Lanserad: 2017

Artikelnummer: 39140
Ingredienser

LIMONENE . HYDROXYCITRONELLAL . LINALOOL . ALPHA-ISOMETHYL IONONE . BENZYL ALCOHOL . GERANIOL . CITRAL . CITRONELLOL . FARNESOL .

Upptäck mer som Pour Femme Légère

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.