search

Lady Gaga
Fame EdP

Lady Gaga Fame EdP
Lady Gaga Fame EdPLady Gaga Fame EdPLady Gaga Fame EdP
Tipsa en vän
Lady Gaga Fame är en doft med mörka ackord. Huvudingrediensen är belladonna, den farliga växt som idag främst används inom häxkonst. Belladonna ger en "förbjuden känsla" till doften. Andra noter är aprikos och honung som tillför kvinnlighet till doft… Läs mer här

Om Lady Gaga Fame Eau de Parfum

Lady Gaga Fame är en doft med mörka ackord. Huvudingrediensen är belladonna, den farliga växt som idag främst används inom häxkonst. Belladonna ger en "förbjuden känsla" till doften. Andra noter är aprikos och honung som tillför kvinnlighet till doften. Lady Gaga Fame har ett krossat hjärta av tigerorkidé som tillför mystik till doften.

För första gången har man lyckats skapa en svart doft som blir transparent när den möter luften. Tekniken kallas "From Black to Clear" och är noga framtagen av Lady Gaga och hennes team.

  • Lanserad: 2012.

Doftnoter

En svart slöja av rökelse med tårar av Bella Donna. En pulvriserad själ av aprikos och heliga droppar av honung. Ett vitt sken av pionblad samt ett krossat hjärta av tigerorkidé.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Lady Gaga Fame EdP

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Den är precis lagom
2012-10-27 av: Katja
Jag upplever doften lite mörk samtidigt som den är väldigt mjuk, len och fyllig. Jag upplever inte doften särskilt feminin men inte heller maskulin, den är nånstans mitt i mellan. Flaskan var spot on tycker jag.
4/5Helt okey!
2012-10-11 av: Camilla Owesdotter T (www.camillas-design.se)
Mycket läcker flaska och att det är en svart parfym gör det inte sämre. Doften är inte så speciell som jag trodde att den skulle vara. Trodde nog att det skulle vara något som verkligen stod ut och märktes. kan inte säga att den gör det. den doftar gott och är helt OK. Min sambo tyckte att den doftade gott men inte mer. Att jag ger den 4 stjärnor är för att parfymen är svart och att flaskan är läcker annars hade den nog fått 3 stjärnor
3/5Sådär!
2017-08-14 av: Tamilla I (ålder: 15-24)
Finns inget speciellt med den. Helt ok.
3/5Typisk kändisparfym
2013-01-30 av: Sofie
Helt okej, inget speciellt. Förväntade mig mer av Gaga än en typisk kändisdoft färgad svart.
Rekommenderas till: Gaga-fans.