search

Lakmé
K.Style Hottest Chalk Matt Puder

Lakme K.Style Hottest Chalk Matt Puder
Tipsa en vän
Ett matt pulver som ger maximal volym! Chalk från Lakmé är ett volymbyggande hårpuder som ger ditt hår volym och en matt effekt för att skapa textur och en torr finish. Produkten är utmärkt för personer som har fett hår och vill ha mer volym och göra… Läs mer här

Lakmé K.Style Hottest Chalk Matt Puder

Ett matt pulver som ger maximal volym! Chalk från Lakmé är ett volymbyggande hårpuder som ger ditt hår volym och en matt effekt för att skapa textur och en torr finish. Produkten är utmärkt för personer som har fett hår och vill ha mer volym och göra håret luftigare.

Innehåll: 10 g

Användning

Applicera en liten mängd puder vid hårrötterna i torrt hår, massera in produkten och du kommer direkt få känslan av mer volym och en mattare effekt.
Silica Silylate.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lakmé K.Style Hottest Chalk Matt Puder

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5tydlig skillnad!
2010-12-22 av: Rebecca M
Jag har använt mig av detta volympuder många gånger och jag kan bara säga att jag älskar det! Det blir ett tydligt resultat, men det enda dåliga med volympudret är om man råkar ta lite för mycket så är det väldigt svårt att få det ur håret! Så akta er för att ta för mycket, det blir skillnad på volymen även fast man inte tar så mycket. Och då räcker ju produkten längre också vilket är toppen!
Rekommenderas till: alla de som vill ha volym i sitt hår!