search

Lancôme
Bocage Roll-On Deodorant

Lancôme Bocage Roll-On Deodorant
229 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Lancôme Bocage Roll-On Deodorant har en praktisk, genomskinlig roll-on-kula som ger en perfekt mängd av produkten till huden, och erbjuder maximal komfort med en härligt fräsch känsla - utan alkohol. Denna deodorant är formulerad med aluminiumsalt so… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lancôme Bocage Roll-On Deodorant

Lancôme Bocage Roll-On Deodorant har en praktisk, genomskinlig roll-on-kula som ger en perfekt mängd av produkten till huden, och erbjuder maximal komfort med en härligt fräsch känsla - utan alkohol. Denna deodorant är formulerad med aluminiumsalt som ger en antiperspirerande effekt som förlängs med mikrokapslar som innehåller en bakteriedödande ingrediens. En deodorant som ger en omedelbar och varaktig fräsch effekt!

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Bocage Roll-On Deodorant

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superbra
2017-07-16 av: Helena Therése S
Fräsch doft och håller hela dagen.
Rekommenderas till: Alla
5/5Älskar den!
2016-10-28 av: Elena S (ålder: 25-34)
Fräsch och feminin doft. Lämnar inte fläckar på kläder.
Rekommenderas till: Till alla!