search

Lancôme
Dreamtone

Lancôme Dreamtone - 1
Tipsa en vän
Lancôme Dreamtone - Har du hudtonen du drömmer om? Dreamtone är Lancômes första hudvård som minskar mörka fläckar, ojämn hudton och färgförändringar. Dreamtone används under din dag- och nattkräm och kommer i tre olika nyanser för att passa ljus, med… Läs mer här

Lancôme Dreamtone

Lancôme Dreamtone - Har du hudtonen du drömmer om? Dreamtone är Lancômes första hudvård som minskar mörka fläckar, ojämn hudton och färgförändringar. Dreamtone används under din dag- och nattkräm och kommer i tre olika nyanser för att passa ljus, medium och mörk pigmenteringsprofil.

  • Pigmentprofil 1: Ljus hudton (hud som lätt bränns i solen)
  • Pigmentprofil 2: Medelljus hudton (hud som lätt blir solbränd)
  • Pigmentprofil 3: Mörk hudton (hud som blir väldigt mörk i solen)

Innehåll: 40 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Dreamtone

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller