search

Lancôme
Eau Micellaire Douceur

319 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Lancôme Eau Micellaire Douceur 3-in-1 är en 3-i-1 expressrengöring som avlägsnar alla typer av makeup för ansikte, ögon och läppar! Detta rengöringsvatten innehåller extrakt av vit lotus, fransk ros och stjärnanis, ämnen som skyddar och ger en balans… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lancôme Eau Micellaire Douceur

Lancôme Eau Micellaire Douceur 3-in-1 är en 3-i-1 expressrengöring som avlägsnar alla typer av makeup för ansikte, ögon och läppar! Detta rengöringsvatten innehåller extrakt av vit lotus, fransk ros och stjärnanis, ämnen som skyddar och ger en balanserad och återfuktad hud.

Innehåll: 400 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Lancôme Eau Micellaire Douceur

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Enkel och smidig
2017-07-22 av: Sara A (ålder: 25-34)
Den här är jätte bra om man är lat som jag. Jag tycker det är jobbigt att tvätta ansiktet i handfatet så denna är bra när man tycker det är besvärligt. Den här tar jag på en pad och drar i ansiktet så blir man ren. Väldigt enkelt och smidigt att tvätta ansiktet med.
Rekommenderas till: Lata och bekväma
5/5Super bra
2017-07-06 av: Sara A (ålder: 25-34)
Jag gillar Lancome och tycker även om denna produkt. Den är enkel att använda. Ger bra resultat. Jag tar bort sminket i ansiktet med denna på en bomullspad. Är enkelt och man blir ren.Tycker om enkla saker när man ska tvätta ansiktet och det är den här verkligen. Dottern använder denna på ögonen även men jag använder en annan från Lancome. Vi är jätte nöjda med denna och har köpt den flera gånger.