search

Lancôme
Énergie de Vie Eye Gel

Lancôme Energie de Vie Cream Yeux
Tipsa en vän
The Eye Gel, ögats bästa vän när det kommer till "dagen efter". Énergie de Vie Eye Gel är en energigivande och uppfriskande ögongel som reducerar tecken på trötthet och ger huden en välbehövlig uppfräschande boost. Gelen kommer i en tub med en genia… Läs mer här

Lancôme Énergie de Vie Eye Gel

The Eye Gel, ögats bästa vän när det kommer till "dagen efter". Énergie de Vie Eye Gel är en energigivande och uppfriskande ögongel som reducerar tecken på trötthet och ger huden en välbehövlig uppfräschande boost. Gelen kommer i en tub med en genial roll-on funktion bestående av tre små stålkulor som varsamt masserar huden och ger en stimulerande effekt på cirkulation. Formulan i Énergie de Vie Eye Gel innehåller bl.a uppiggande koffein samt antioxidanter så som tranbär, citronbalsam och ginseng.

Resultatet är en revitaliserad och avslappnad hud tack vare massageeffekten, formulan innehåller även ljusreflekterande ingredienser som fångar ljuset och sprider det över huden för en fräsch lyster. Använd Énergie de Vie Eye Gel regelbundet och du kan även se resultat när det kommer till mörka ringar samt fina linjer.

  • Fukt i upp till 24 timmar
  • Sval gel
  • Uppfriskande
  • Avslappnande
  • Roll-on-applikator

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer.

Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Énergie de Vie Eye Gel

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Energigivande
2017-11-01 av: Anna (ålder: 15-24)
Håller faktiskt vad den lovar. Huden kring ögonen känns piggare. Superbra. Är lite glittrig vilket uppskattas på morgonen, men kanske inte ger så mycket efter man rengjort ansiktet på kvällen.
Rekommenderas till: Den som vill ha mycket fukt