search

Lancôme
Flash Bronzer Face Gel

Lancôme Flash Bronzer Face Gel
Tipsa en vän
Lancôme Flash Bronzer Face Gel har en perfekt gelkonsistens som är speciellt framtagen för ansiktet. Med en vårdande formula ger den huden en harmonisk och intensiv brun färg på endast en timma. Huden blir mjuk med en vacker lyster! Den fräscha konsi… Läs mer här

Lancôme Flash Bronzer Face Gel

Lancôme Flash Bronzer Face Gel har en perfekt gelkonsistens som är speciellt framtagen för ansiktet. Med en vårdande formula ger den huden en harmonisk och intensiv brun färg på endast en timma. Huden blir mjuk med en vacker lyster! Den fräscha konsistensen går snabbt och lätt att applicera, och torkar på en gång.

  • Brun-utan-sol för ansiktet.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Flash Bronzer Face Gel

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fin färg, ok BUS-doft och dryg. Prisvärd!
2018-10-19 av: Jenny (ålder: 35-44)
En av de bättre BUS-produkterna. Länge min favorit då den här helt okej doft och det blir en jämn solrum färg utan dragning åt orange. Är lätt i konsistensen som är som en gel. Bra att applicera i t. ex. två lager. Har en favorit som är bättre men något dyrare och det är Sensais som är toppen. Denna får dock fem stjärnor pga mkt bra pris, fin färg samt att den håller sig fräsch länge.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en prisvärd BUS som är lättapplicerat och fin i färgen
5/5Älskar denna
2017-04-06 av: Annika Maria F (ålder: 25-34)
Använder varje dag, blandar med dagcremen. Ger en fin nyans och man slipper vara blek. Blir inte fläckig. Använder varje dag och kommer inte sluta!
3/5För orange för mig
2017-06-29 av: Milla
Ville gilla denna när jag ville ha lite extra färg. Är väldigt rätt för BUS då jag alltid fått dåligt resultat av dem. Detta var likadant då den blev för orange för mig
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.