search

Lancôme
Gloss in Love

Pink Pampille
Tipsa en vän
Lancôme Gloss in Love är den perfekta kombinationen av glans, färg och komfort! Hemligheten är en kombination av en glansig och smidig komponent som skapar en tredimensionell look på läpparnas yta medan den perfekta alliansen mellan pigment och pärle… Läs mer här

Lancôme Gloss in Love

Lancôme Gloss in Love är den perfekta kombinationen av glans, färg och komfort! Hemligheten är en kombination av en glansig och smidig komponent som skapar en tredimensionell look på läpparnas yta medan den perfekta alliansen mellan pigment och pärlemor ger ett hållbart, färgmättat och superblankt resultat.

En avancerad formula med en konsistens som inte klibbar eller flyter ut och gör läpparna inbjudande mjuka i upp till sex timmar. Gloss In Love doftar frestande gott av vanilj och färsk frukt.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Gloss in Love

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Vårdande skön känsla
2017-07-26 av: Mia
Riktigt glansigt resultat med fina färger och vårdande känsla!
3/5ganska bra hyper
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
denna gloss är en hyper mellan glans och vård dvs glansig comforting lipbalm.
det är väldigt skön på läpparna med skir färg som inte kladdar.
det är inte lång varigt då. det liknar clarins version men jag föredrar clarins .
Rekommenderas till: till alla som vill ha vårdande läppbalsam med glass finish