search

Lancôme
Grandiôse Mascarabox

Lancôme Grandiôse Mascarabox
Lancôme Grandiôse MascaraboxLancôme Grandiôse Mascarabox
Tipsa en vän
En mascarabox från Lancôme, innehållandes Grandiôse Mascara - en mascara med svanhals-format mascaraskaft som separerar fransarna och når ut i alla vinklar. Du får dessutom Le Crayon Khôl i mindre storlek - en krämig, mjuk penna som används för att d… Läs mer här

Lancôme Grandiôse Mascarabox

En mascarabox från Lancôme, innehållandes Grandiôse Mascara - en mascara med svanhals-format mascaraskaft som separerar fransarna och når ut i alla vinklar. Du får dessutom Le Crayon Khôl i mindre storlek - en krämig, mjuk penna som används för att definiera, måla och skapa konturer för ögonen samt en mindre La Vie Est Belle EdP. Perfekt för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om!

  • Limited Edition
Detta set innehåller:
Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Grandiôse Mascarabox

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa mascaran!
2017-11-08 av: Sara S
Bästa mascaran av lancôme! Parymen luktar bra inen söt minifladka och är enkel att ta med på resan.