search

Lancôme
Hypnôse Doll Eyes Mascara

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - svart
Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - svartLancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara
Från:
305 kr
Välj variant först

                  Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - svart
 • Black

309 kr

                  Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - svart
 • Noir Intense (Extra Black)

  Tillfälligt slut
309 kr

                  Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara - brun
 • So Brown

305 kr
Tipsa en vän
Året var 2004 när Lancôme lanserade Hypnôse-mascaran för första gången. Det blev en helt ny mascara-genre som skulle komma att utvecklas till en hel komplett serie över det kommande årtiondet. Hypnôse har under 10 år varit revolutionerande i sitt sät… Läs mer här

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara

Året var 2004 när Lancôme lanserade Hypnôse-mascaran för första gången. Det blev en helt ny mascara-genre som skulle komma att utvecklas till en hel komplett serie över det kommande årtiondet. Hypnôse har under 10 år varit revolutionerande i sitt sätt att skapa extravagant volym och med oemotståndliga effekter har mascaran böjt, maximerat och förlängt miljoner av fransar världen över och har på så vis varit ett äkta vapen för förförelse. Hypnôse har tillåtit kvinnor att öppet flirta med sina fransar som förför lika oemotståndligt som de är oförglömliga.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara har hämtat inspiration från alla unga flickors dröm om långa, tjocka och separerade fransar - helt enkelt äkta dockögonfransar! Tack vara mascarans fantastiska borste och den nya formulan, lever Hypnôse Doll Eyes upp till förväntningarna och ger ögonen en vacker och intensiv blick.

Formulan innehåller både mjukt och hårt vax, det ena bygger upp volymen och det andra skapar den perfekta böjen på fransarna. Slutligen ser ''ultrastretch''-komplexet med förlängande polymer till att fransarna direkt får en look av lösögonfransar. Resultatet är imponerande!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Must-have
2017-03-14 av: Semira
Älskar längden och volymen jag får med denna! Min go-to mascara :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk mascara
2017-03-13 av: Sara
Jättebra mascara från Lancôme. Alltid lika nöjd.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ny favorit!
2019-02-01 av: Elina R (ålder: 25-34)
Har hört bra om denna ett bra tag men hade precis köpt Hypnôse Volume-Ā-Porter Mascara så ville vänta lite, brukade gilla "gummi" bortsar i mascaror därav valde jag Volume-Ā-Porter men nu när jag köpt denna Doll Eyes mascaran så har jag hittat en ny favorit! Borsten är lång och når överallt runt ögat och ger av bra mängd mascara. Lätt att fördela och bygga upp på fransarna utan att den klumpar, och mina känsliga ögon(som inte klarar av tex maybellines mascaror) tål denna. Värt priset!
Rekommenderas till: AllA!
5/5Bästa mascaran
2019-01-26 av: Elina R (ålder: 25-34)
Har hört bra om denna ett br atag men hade precis köpt Hypnôse Volume-Ā-Porter Mascara så ville vänta lite, brukade gilla "gummi" bortsar i mascaror därav valde jag Volume-Ā-Porter men nu när jag köpt denna Doll Eyes mascaran så har jag hittat en ny favorit! Borsten är lång och når överallt runt ögat och ger av bra mängd mascara. Lätt att fördela och bygga upp på fransarna utan att den klumpar, och mina känsliga ögon(som inte klarar av tex maybellines mascaror) tål denna. Värt priset!
Rekommenderas till: Alla
5/5BÄSTA MASCARAN NÅGONSIN
2017-05-30 av: Proma B (ålder: 15-24)
Detta är min holy-grail mascara. Har den året runt och jämt, med sig själv eller i kombination med andra mascaror. Brukar inte böja fransarna och känner inte heller att man behöver det med denna. Separerar fransarna och gör dem långa, fina med volym utan att tynga ner dem, speciellt om du naturligt har längre fransar. Min syster har kortare fransar och upplever inte den som lika bra.
Rekommenderas till: Alla som har längre fransar naturligt
5/5Bästa maskaran.
2016-11-21 av: Petra (ålder: 25-34)
Detta är den bästa maskaran som jag prövat någonsin. Man får jättefina långa fransar. Jag använder deras bas från Lancome tillsammans med denna och får perfekt resultat varje gång.
4/5Underbar svärta och volym
2018-04-27 av: Emina P (ålder: 35-44)
Var någorlunda besviken på att den smetar sig på övre sidan av ögonlocket, men efter ett tag, efter att mascaran torkat till lite blir den rikigt bra. Älskar doften, så typiskt Lancome.
1/5Nope!
2018-01-13 av: Angelica M (ålder: 25-34)
Jag gillar inte denna mascara!
Den är väldigt 'blöt' så fransarna blir tunga o ser ut som spindelben.
Luktar även väldigt konstigt..
Absolut inte värd för det höga priset!
Rekommenderas till: Ingen