search

Lancôme
Hypnôse Drama Mascara Waterproof

Lancôme Hypnôse Drama Mascara Waterproof
315 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Lancôme Hypnôse Drama Mascara är en volym-mascara för dramatiskt fylliga fransar! Den böjda borsten, som är ett resultat av Lancômes avancerade forskning, ger optimal kontakt med varje ögonfrans. Dess strån är mjuka som silke och har en fyrkantig for… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lancôme Hypnôse Drama Mascara Waterproof

Lancôme Hypnôse Drama Mascara är en volym-mascara för dramatiskt fylliga fransar! Den böjda borsten, som är ett resultat av Lancômes avancerade forskning, ger optimal kontakt med varje ögonfrans. Dess strån är mjuka som silke och har en fyrkantig form som ger en jämn fördelning av mascaran. Den fäster omedelbart på fransarna tack vare den silkesmjuka och vaxberikade formulan.

  • Vattenfast.
  • Färg: Svart.
Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Hypnôse Drama Mascara Waterproof

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Must-have!
2017-07-30 av: MarGo (ålder: 25-34)
Min absolut favorit när det gäller maskaror, sitter hela dagen, är mild mot ögonfransar, torkar snabbt och irriterar inte ögonen (kontaktlistbärare här).

Räcker till 6 månader, så den år rätt så prisvärd.
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Helt ok mascara!
2017-05-13 av: Katherine
Har provat de flesta vattenfasta mascaror från Lancome och just denna är jag mindre nöjd med. Men den gör sitt jobb och ger volym men håller ej hela dagen.
Rekommenderas till: För de som letar vardagsmascara!