search

Lancôme
Hypnôse Drama Mascarabox

Lancôme Hypnôse Drama Mascarabox
Lancôme Hypnôse Drama MascaraboxLancôme Hypnôse Drama Mascarabox
315 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En mascarabox från Lancôme som innehåller Hypnôse Drama mascara, som intensifierar, definierar och ger den dramatisk volymen. Du får dessumton Hydra Zen dagcreme, en vårdande och intensivt återfuktande creme med rosextrakt och hyaluronsyra, speciellt… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lancôme Hypnôse Drama Mascarabox

En mascarabox från Lancôme som innehåller Hypnôse Drama mascara, som intensifierar, definierar och ger den dramatisk volymen. Du får dessumton Hydra Zen dagcreme, en vårdande och intensivt återfuktande creme med rosextrakt och hyaluronsyra, speciellt anpassad för mycket torr och känslig hud.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Lancôme Hypnôse Drama Mascarabox

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Finns ingen bättre mascara
2017-07-02 av: Melanie P (ålder: 35-44)
Absolut den bästa mascaran jag någonsin haft! Bra längd, bra separation, bra volym, och jag få alltid fina dramatiska ögonfransar. Jag älskar hudkrämen med. Lindrar rodnader och ger en bättre hy!
Rekommenderas till: Tjejer och kvinnor som vill långa och dramatiska ögonfransar.
5/5Bra som alltid!
2017-05-10 av: Paulina
Bra ansiktscreme man fick med sen är Lancome mascaror alltid bra.