search

Lancôme
Hypnôse Drama Mascarabox

Lancôme Hypnôse Drama Mascarabox
Lancôme Hypnôse Drama MascaraboxLancôme Hypnôse Drama Mascarabox
Tipsa en vän
Ett mascarakit från Lancôme som innehåller Hypnôse Drama Mascara, den perfekta mascaran dig som vill ha dramatiska, fylliga, ögonfransar. Du får dessutom en Le Crayon Khôl i mindre storlek - en krämig, mjuk penna som används för att definiera, måla o… Läs mer här

Lancôme Hypnôse Drama Mascarabox

Ett mascarakit från Lancôme som innehåller Hypnôse Drama Mascara, den perfekta mascaran dig som vill ha dramatiska, fylliga, ögonfransar. Du får dessutom en Le Crayon Khôl i mindre storlek - en krämig, mjuk penna som används för att definiera, måla och skapa konturer för ögonen samt en mindre Advanced Génifique Youth Activating Concentrate. Perfekt för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om!

  • Limited Edition
Detta set innehåller:
Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme Hypnôse Drama Mascarabox

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa mascaran
2017-09-13 av: Kim M (ålder: 25-34)
Hamnar inte under ögonen efter halva dagen och gör ett bra jobb med volym och längd. <3