search

Lancôme
La Nuit Tresor EdP

Lancôme La Nuit Tresor EdP
Lancôme La Nuit Tresor EdPLancôme La Nuit Tresor EdPLancôme La Nuit Tresor
Från:
545 kr
Välj variant först

                  30 ml
 • 30 ml

545 kr

                  50 ml
 • 50 ml

769 kr
Tipsa en vän
Lancôme La Nuit Tresor EdP är skapad av en fascinerande energi som har sin utgångspunkt i en poetisk berättelse om två stjärnor som är så attraherade av varandra att de är på kollisionskurs. Det här sällsynta fenomenet som inträffar en gång var hundr… Läs mer här

Lancôme La Nuit Tresor EdP

Lancôme La Nuit Tresor EdP är skapad av en fascinerande energi som har sin utgångspunkt i en poetisk berättelse om två stjärnor som är så attraherade av varandra att de är på kollisionskurs. Det här sällsynta fenomenet som inträffar en gång var hundrade år, och bildar en uppsjö av partiklar som förvandlas till svarta diamanter när de träffar atmosfären. En mystisk, sällsynt och vacker ädelsten skapad av ett explosivt stjärnregn. Det är inte så konstigt att den svarta diamanten är en av de mest eftertraktade bland alla juveler. Diamanten är omgiven av en mystisk aura och det sägs bestå av något som inte finns någon annanstans i universum. En legend som har beundrats i årtusenden och som nu har inspirerat till en parfym.

Lancôme La Nuit Tresor EdP är en ny stjärna bland Lancômes dofter, en modern vision av kärlek. Den mystiska diamantformade flaskan är inspirerad av the black diamond och speglar den beroendeframkallande doften av svart ros.

La nuit Trésor är som alla kärlekshistorier, berättelsen om ett oväntat möte mellan två. Här handlar det om två ädla blommor: rosen och den vilda vaniljorkidén från Tahiti. Helt olika och ändå en så unik och harmonisk blandning - som om de var skapade för varandra. De två blommorna förenas direkt till en doft med ett ovanligt uttryck av sensualitet, mystik och passion.

Med en fängslande toppnot av söta hallon och litchi följer ett kraftfullt hjärta av praliner, vaniljorkidé, damascenaros och rökelse.

Toppnoter

Päron, bergamot & tangerin

Hjärtnoter

Vaniljorkidé, svart ros, passionsfrukt & jordgubb

Basnoter

Patchouli, papyrus, rökelse, litchi, pralin, vanilj, karamell, kaffe & lakrits

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme La Nuit Tresor EdP

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Varm, djup och sensuell.
2019-06-05 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Helt underbar. Lämnar minnen om den där ljuvliga kvinnan. Fantastisk!
Rekommenderas till: Kvinnan.
5/5Fängslande
2017-07-13 av: Camilla H
En så sensuell och förförisk doft, väldigt fängslande.
5/5Bästa
2017-03-14 av: Sima
Doftar sååå gott, fruktig och lätt att använda!!!
5/5Min favvo kvällsdoft!
2017-03-14 av: karin
Gör sig såå fint i hyllan! :) Perfekt kvällsparfym då den verkligen håller hela utgången!
4/5Rosig och kryddig
2018-05-04 av: Lisa
Hade den här ett tag, tycker den är väldigt förförisk och charmig. Min kille gillade den också. Nös dock varje gång jag satte på den haha! Den är definitivt stark, ingen lätt och fräsch doft utan mer djup, sensuell.
4/5Stort +
2018-03-03 av: . (ålder: 15-24)
Bra för vardagliga tillfällen för den är inte så stark men också för utgång. Så sensuell doft och söt!