search

Lancôme
La Vie Est Belle EdT

Lancôme La Vie Est Belle EdT 100 ml
Från:
709 kr
Välj variant först

                  50 ml
 • 50 ml

  Tillfälligt slut
709 kr

                  Lancôme La Vie Est Belle EdT 100 ml
 • 100 ml

  Tillfälligt slut
895 kr
Tipsa en vän
Lancôme La Vie Est Belle EdT - Lancômes första magnoliadoft! En delikat och ljus komposition skapad av två av Frankrikes största parfymörer: Anne Flipo och Dominique Ropion. Essensen av magnolia kombinerat med vit iris pallida på en botten av patchou… Läs mer här

Lancôme La Vie Est Belle EdT

Lancôme La Vie Est Belle EdT - Lancômes första magnoliadoft! En delikat och ljus komposition skapad av två av Frankrikes största parfymörer: Anne Flipo och Dominique Ropion. Essensen av magnolia kombinerat med vit iris pallida på en botten av patchouliextrakt ger en berusande harmoni där hjärtnoten består av mandel, vanilj, rörsocker och aromatiska tonkabönor.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lancôme La Vie Est Belle EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Älskar
2017-09-24 av: Lina A
Godaste parfymen!
5/5Tumme upp!!
2017-03-14 av: Sofia
Lätt och härlig, använder denna dagligen :)
5/5Fräsch och blommig
2017-03-14 av: Sara
Eau de toilette gillar jag. Lätt och fräsch doft o iris och jasmin. Perfekt doft, inte så tung, Lätt o ch somrigt. Min favorit på hyllan!
5/5Såå god
2017-03-14 av: Miriam
Så frisk, kvinnlig och lite söt. Doftar starkt av jasmin och iris :) Får mycket komplimanger när jag använder denna! Ganska lätt men tycker den håller ett bra tag.