search

Lanvin
Avant Garde EdT

Lanvin Avant Garde EdT
Tipsa en vän
Lanvin Avant Garde för män är modern och elegant, men ändå 'edgy'. En kryddig doft med träiga och orientaliska dofter. I toppen hittar man fräscha noter av svartpeppar och rosépeppar, som leder till hjärtat av oväntad lavendel och en undertoner av bi… Läs mer här

Lanvin Avant Garde EdT

Lanvin Avant Garde för män är modern och elegant, men ändå 'edgy'. En kryddig doft med träiga och orientaliska dofter. I toppen hittar man fräscha noter av svartpeppar och rosépeppar, som leder till hjärtat av oväntad lavendel och en undertoner av bivax. Den vedartade bas av georgywood och intensiv vetiver ger doften dess varaktig effekt.

Vinnare i Swedish Beauty Awards 2012

Denna produkt vann priset för Årets herrdoft över 500 kr med motiveringen: "Modernt manlig med sin mix av mjukt varma kryddor och tränoter är den här herrdoften som lyckas med konststycket att kännas tidlös och trendig på samma gång." Se alla vinnarna som vi har här.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Svartpeppar & Rosépeppar.

Hjärtnoter

Lavendel & Bivax.

Basnoter

Benzoin & Georgwood.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lanvin Avant Garde EdT

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller