search

Läppstift

Läppstiftet är en klassisk, effektfull sminkprodukt som kan skapa en dramatisk look eller fungera som subtilt komplement till sminkningen. Ett färgstarkt läppstift kan på egen hand göra en hel sminkning komplett och är en räddare i nöden att ha i sminkväskan för att liva upp din makeup vid oförutsedda tillfällen. Oavsett om du föredrar intensiva färger eller mer naturliga nyanser innehåller vårt sortiment en mängd läppstift med varierande karaktär och intensitet. Här hittar du läppstift från märken som Yves Saint Laurent, Estée Lauder, Lancôme och Sensai i allt ifrån dramatiskt klarrött till hudnära toner som rosa och brunt.

Upptäck läppstift med matt finish som fungerar utmärkt till vardags, här kan du välja på en mängd hudtonade nyanser i beige, brunt och rosa. Eller varför inte utöka läppstiftsgarderoben med något mer edgy till kvällen. Klara röda, eller djupt burgundy med intensiva pigment som har hög hållbarhet för en sen festkväll. Glöm inte bort att markera linjerna med en läppenna i samma nyans för att inte få läppstiftet att vandra utanför läppkonturerna. För dig som gillar att sticka ut lite extra finns även metallic-nyanser med ovanliga färgkombinationer av guld, silver, mossgrönt, kornblått, lavendellila och guld. Låt fantasin flöda och prova vad som passar dina läppar och humör.

Glöm inte bort att skrubba läpparna innan du applicerar läppstift, detta för att få bort döda hudceller och gör att läppstiftet sitter bättre. Ta lite skrubb och dra mjukt över läpparna fram-och-tillbaka. Skölj sedan av med vatten och badda lätt med en handduk.

287 produkter
IsaDora Jelly Kiss
Medelbetyg: 5/5 (1 recension)
Från: 99 kr
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Set 02
125 kr 179 kr (Värde 297 kr)
Läppstift