search

Leaders
Essential Wonders Talk To The Hand!

Leaders Essential Wonders Talk To The Hand ! Mask
95 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Leaders Essential Wonders Talk To The Hand ! Mask är särskilt lämplig för personer som lider av torra händer, nagelband och naglar men kan användas av alla som en härligt avkopplande behandling. Masken innehåller många mjukgörande och återfuktande in… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Leaders Essential Wonders Talk To The Hand!

Leaders Essential Wonders Talk To The Hand ! Mask är särskilt lämplig för personer som lider av torra händer, nagelband och naglar men kan användas av alla som en härligt avkopplande behandling. Masken innehåller många mjukgörande och återfuktande ingredienser som sheasmör, arganolja och aloe vera. Serumet är fullproppad även med andra värdefulla ingredienser och har en härlig doft.

Behandlingen gör händer lena och förbättrar hudens utseende. Dra på dig handskarna och koppla av i 10-20 minuter!

  • Handmask för torra händer
  • Mjukgör och återfuktar

Innehåll: 16 ml

Användning

Ta ur handskarna från förpackningen och dela dem på hälften längs med den markerade linjen. Trä på handskarna, avlägsna skyddsplasten från klisterremsan och justera det runt handleden. Låt verka i 10-20 min, avlägsna sedan. Massera varsamt in överflödigt serum.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller