search

Leaders
Kalahari Melon Moisturizing Mask

Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En sheet mask som innehåller olja från den exotiska kalaharimelon som stärker hudens barriärfunktion och låser in fukt. Kalahari Melon Moisturizing Mask är idealisk för en hud som känns torr, livlös och sträv. Formulan återfuktar på djupet och huden … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask

En sheet mask som innehåller olja från den exotiska kalaharimelon som stärker hudens barriärfunktion och låser in fukt. Kalahari Melon Moisturizing Mask är idealisk för en hud som känns torr, livlös och sträv. Formulan återfuktar på djupet och huden lämnas len, spänstig och fräsch. Själva masken är gjord av kokos bio-cellulosa (bio-fermenterad kokosjuice) och ingår i Leaders-serien 7 Wonders.

Maskerna från 7 Wonders innehåller noggrant utvalda ingredienser från världens alla hörn. Dessa effektiva och moderna masker är en kombination av dyrbara oljor och innovativ teknologi från Schweiz. Maskerna är mjuka och följsamma, anpassar sig efter varje ansiktes unika drag och skapar en fräsch känsla av välbehag.

  • Rekommenderas till en torr & uttorkad hud
  • Uppljusande, främjar en jämnare hudton
  • Rik på vitamin A & C samt antioxidanter
  • Fri från mineraloljor, färgmedel & parabener

Innehåll: 26 ml

Användning

Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt. Avlägsna plasten från ena sidan masken. Applicera masken på rengjort ansikte (med masken mot huden) och anpassa den efter ansiktets konturer. Ta bort plasten som är kvar och rätta till masken för perfekt passform. Koppla av i 20-25 min, avlägsna masken och klappa in resten av serumet lätt med fingertopparna. Använd gärna serumet som är kvar i förpackningen på halsen och dekolletage.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller