search

Lee Stafford
Arganoil from Morocco Miracle Heat Defence Spray

Lee Stafford Arganoil from Morocco Miracle Heat Defence Spray
Tipsa en vän
Ett lätt värmespray som skyddar mot slitage av värme från exempelvis plattång eller fön. Den innehåller ingredienser som hjälper till att skapa ett lyxigt och hälsosamt hår. Läs mer här

Lee Stafford Arganoil from Morocco Miracle Heat Defence Spray

Ett lätt värmespray som skyddar mot slitage av värme från exempelvis plattång eller fön. Den innehåller ingredienser som hjälper till att skapa ett lyxigt och hälsosamt hår.

Berikad med återfuktande arganolja som är en rik, närande olja som kommer från Marocko samt moringafrön som kommer från det så kallade "mirakelträdet" för sina multifunktionella egenskaper, bland annat hjälper det till att hålla håret fantastiskt rent samtidigt som det ger en naturlig glans.

Innehåll: 200 ml

Användning

Spaya Lee Stafford Arganoil from Morocco Miracle Heat Defence Spray på avståndet av en armlängd, på handdukstorkat hår och föna. Spraya sedan sektion för sektion innan du använder plattång eller locktång.

Undvik kontakt med ögonen, skulle du få produkt i ögonen skölj omedelbart med rent vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller