search

Lee Stafford
Messed Up Light Spray Wax

Lee Stafford Messed Up Light Spray Wax
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta spray ger dig en svängande, lätt och rockig look som passar alla typer av klippta hår i alla längder. Spraya från en halv armslängd eller riktigt nära hårrötterna och arbeta in det ordentligt. Efter det kan du skaka det, leka med det och bara v… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Lee Stafford Messed Up Light Spray Wax

Detta spray ger dig en svängande, lätt och rockig look som passar alla typer av klippta hår i alla längder. Spraya från en halv armslängd eller riktigt nära hårrötterna och arbeta in det ordentligt. Efter det kan du skaka det, leka med det och bara vara riktigt rock n' roll

Innehåll: 150 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Lee Stafford Messed Up Light Spray Wax

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Rocknroll sprayvax
2018-07-15 av: Helen P (ålder: 35-44)
Bästa produkten till min stil och mitt hår. Går in i håret så det känns inte kladdigt eller oljigt. Jag kan dela mitt långa hår i partier, flika, göra rocknroll av mitt tunga hår och det håller i länge. Love it!
Rekommenderas till: Alla!