search

L'Erboristica
Green Apricot Body Scrub

Erboristica Green Apricot Body Scrub
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En naturlig kroppsskrubb med mikrogranulat av krossade aprikoskärnor som avlägsnar orenheter och döda hudceller. Denna krämiga skrubb är formulerad och berikad med en ester av olivolja och pantenol med intensivt långvariga fuktgivande egenskaper. Den… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Erboristica Green Apricot Body Scrub

En naturlig kroppsskrubb med mikrogranulat av krossade aprikoskärnor som avlägsnar orenheter och döda hudceller. Denna krämiga skrubb är formulerad och berikad med en ester av olivolja och pantenol med intensivt långvariga fuktgivande egenskaper. Den rena olivoljan gör huden sammetslen med en närande effekt.

  • 100 % naturlig.
  • Dermatologiskt testad.
  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Återvinningsbar förpackning.
  • Fri från petrokemikalier, färgämnen & animaliska ämnen.

Innehåll: 200 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller