search

L'Erboristica
Sweet Almond Oil

Erboristica Sweet Almond Oil
Tipsa en vän
En olja, utvunnen ur mandel med anmärkningsvärt närande, mjukgörande och talg-reglerande egenskaper som verkar på djupet. Denna naturliga olja hjälper till att förebygga hudbristningar samt gör huden mer elastisk och fast med enastående effektivitet.… Läs mer här

L'Erboristica Sweet Almond Oil

En olja, utvunnen ur mandel med anmärkningsvärt närande, mjukgörande och talg-reglerande egenskaper som verkar på djupet. Denna naturliga olja hjälper till att förebygga hudbristningar samt gör huden mer elastisk och fast med enastående effektivitet.

  • 100 % naturlig.
  • Dermatologiskt testad.
  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Återvinningsbar förpackning.
  • Fri från petrokemikalier, färgämnen & animaliska ämnen.

Innehåll: 200 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L'Erboristica Sweet Almond Oil

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Vass doft
2012-10-15 av: Bettina B (ålder: 45-54)
Köpte denna då jag älskar mandelolja och tidigare använt Wiledas produkter. 100% mandelolja kändes jättebra, men när jag öppnar förpackningen slås jag av den stickande doften. Produkten fungerar hjälpligt för kroppen men jag skulle aldrig använda produkten i ansiktet. Jag rekommenderar den inte för allergiker.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Underbar!
2016-02-27 av: Sara P (ålder: 35-44)
Kommer definitivt att köpa igen! Du behöver inte smörja dig efter duschen. Den här gör susen. Dryg är den också. Tycker inte att den har någon stickande doft som föregående recensent skrev. Hade ändå förväntat mig en annan doft, då den heter Almond men inte luktar mandel enligt mig. Men den är ändå fräsch och gör det den ska!
Rekommenderas till: Till er med torr känslig hud som duschar ofta och gärna slipper smörja in sig efter varje dusch.