search

Longcils Boncza
Cake Mascara

Longcils Boncza Cake Mascara
Longcils Boncza Cake MascaraLongcils Boncza Cake Mascara
179 kr
Välj variant först

                  Black
 • Svart

179 kr

                  Brown
 • Brun

179 kr
Tipsa en vän
The "Mytique mascara" of Longcils Boncza. Gå tillbaka till de dagar med glamour-makeup tack vare denna underbara kakmascara från Longcils Bonzca. Levereras i en kompakt med spegel på insidan för enkel applicering oavsett var du är. Läs mer här

Longcils Boncza Cake Mascara

The "Mytique mascara" of Longcils Boncza. Gå tillbaka till de dagar med glamour-makeup tack vare denna underbara kakmascara från Longcils Bonzca. Levereras i en kompakt med spegel på insidan för enkel applicering oavsett var du är.

Fukta den medföljande borsten och gnugga den mot kakmascaran. Applicera sedan över fransarna från rot till topp.

Innehåll: 4 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Longcils Boncza Cake Mascara

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super!!!
2011-10-09 av: Cecilia B (ålder: 25-34)
Den här mascaran är jätte bra. Det enda dåliga är att det kan vara lite pyssel men är klart värt det för det resultat man får. Man kan göra annat då man väntar på att det ska torka. Fylla i bryna exempelvis. Jag har provat IsaDoras kakmascara, den är verkligen dålig till skillnad från denna.

Man kan själv enkelt bestämma vilken effekt man vill ha på fransarna (längd och volym eller enbart längd eller naturligt). Viktigt att man kammar med en bra franskam mellan lagren när det torkat. Mascaran är relativt fukttålig. Den rinner inte om det skulle komma lite fukt från ögat. Man kan säkert få denna mascara vattenfast om man använder en vattenfast eyeliner sealer istället för vatten. Ett tips är att inte doppa borsten i vatten och sen gnugga mot kakan, utan droppa en droppe i taget på kakan. Jag upplever att mascaran räcker längre så och man får inte mascara i hela borsten.

Sen får jag bättre kontroll med denna mascaran jämfört med vanlig "wand" mascara. Mindre kladd.

För att få volym på fransarna ska man inte dra på ytterligare helt lager från rot till topp, utan jag håller mig till att lägga den från basen till halva längden av fransarna. Och efter detta kammar jag inte igenom men en franskam, möjligtvis genom övre topparna om det skulle behövas. Drar man igenom helt så förstör man volymeffekten.

Har man känsliga ögon kan en kakmascara vara nåt att prova, färre kemikalier i kakmascaror.
Rekommenderas till: Till alla, den är verkligen super
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Marilyn Monroe mascaran!
2011-02-05 av: Louise J (ålder: 25-34)
Sägs ju ha varit Monroes favorit...

Kräver lite mer jobb än en mascara i hylsa men du kommer verkligen åt vid fransroten!

Om man är den petiga typen lägger man först denna och sen en mascara med volymeffekt. Då slipper man fransar som "hänger i luften". Speciellt om man har fransar åt det ljusa hållet.

Ett litet minus för att det kräver stadig hand och lite mer pyssel än dagens mascaror men den är verkligen något för dem som älskar Hollywood-glamour från den gamla goda tiden.
Rekommenderas till: Den som älskar att sminka sig, kräver lite pyssel...
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa mascaran för naturlig look
2017-08-28 av: Ulrika P
Jag har länge letat efter en mascara som inte smular eller klumpar sig och som inte hamnar under ögonen efter en lång dag. Äntligen har jag hittat den! Känns lite ovant med borsten först men man lär sig snabbt att hantera den. Det känns fräschare att tvätta av borsten varje gång man använt den istället för att sätta tillbaka den i en hylsa som med "vanliga" mascaror. Lätt att tvätta bort med ljummet vatten men håller förvånansvärt bra i regn och vid träning.
Rekommenderas till: Den som vill ha naturliga fransar och en bra vardagsmascara
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5luktar så gott!
2018-12-15 av: Natasha (ålder: 15-24)
Har testat denna lite nu, den kan vara lite svår till att börja med, men när man har lärt sig så blir det bra! Härlig och stor spegel på insidan också.

Jag bestämde mig dock för att tvätta en gammal mascaraborste och använda den istället men mascaran är superhärlig. Eftersom att jag har en vidrig marc jacobs mascara innan som klumpade sig och luktar illa, så denna var en "färsk fläkt" så att säga. Inga klumpar, naturligt resultat och luktar som godishalsband.

Jag tog den i brunt och det är superfint.
Rekommenderas till: Alla som är trötta på seg cement-mascara och älskar att pyssla med ansiktet
5/5Fantastisk när man lärt sig hur man ska göra
2017-03-21 av: Hanna J
Så himla fint resultat. Inga klumpar eller smul under dagen. Fransarna håller formen bra och ser tjocka ut. Känns också skonsam mot fransarna. Den är dock lite tricky att lära sig applicera och man får öva ett tag (letade upp en video på youtube för att fatta) innan man får ögonen riktigt fina. Älskar att man kan bygga upp flera lager utan att få läskiga spindelben till fransar.
Rekommenderas till: Alla som vill ha tjocka fransar och är lite tålmodiga