search

L'Oréal Paris
Brow Artist Plumper

L'Oréal Paris Brow Artist Plumper
99 kr
Välj variant först

                  Transparent L'Oréal Paris Brow Artist Plumper
 • Transparent

  Tillfälligt slut
99 kr
Tipsa en vän
Get your eyebrows on fleek! Nyheten L'Oréal Paris Brow Artist Plumper är en fantastiskt ljuvlig ögonbrynsmascara i form av en gel som håller dina bångstyriga bryn på plats, och är ett måste i din necessär. Produkten är liten och smidig, och får plats… Läs mer här

L'Oréal Paris Brow Artist Plumper

Get your eyebrows on fleek! Nyheten L'Oréal Paris Brow Artist Plumper är en fantastiskt ljuvlig ögonbrynsmascara i form av en gel som håller dina bångstyriga bryn på plats, och är ett måste i din necessär. Produkten är liten och smidig, och får plats i även den minsta partyväskan. Denna produkten finns tillgänglig i både transparent och brun nyans. Den transparenta fyller i brynen och bygger volym helt utan färg, och den varianten med färg hjälper till att tona de lite samtidigt som man får brynen att hamna på plats.

Med denna L'Oréal Paris Brow Artist Plumper så kan du enkelt kan definiera dina bryn och samtidigt hålla dem på plats hela dagen och kvällen. Ögonbrynsmascaran sitter bra och ger ett snyggt och naturligt resultat. Den unika och nätta brynborsten fångar varenda strå och hjälper dig med fantastiska ögonbryn på bara i några enkla svep, och det tar bara några få sekunder.

För vem passar då just denna produkten? L'Oréal Paris Brow Artist Plumper fungerar för alla bryn, alla önskemål, alla åldrar! Oavsett om man har lite tjockare och buskigare bryn som man vill få styr på, eller lite tunnare och nättare som man vill ge lite mer attityd i. En ögonbrynsmascara hjälper alltså både med att hålla håren på plats, men och också till med volymen i brynen så de upplevs fylligare.

En ögonbrynsmascara kan antingen användas på egen hand med eller utan annan makeup, eller som ett komplement till andra ögonbrynsprodukter. Vad man kan använda utöver brynmascaran är pennor, skuggor eller pomade/gel. Möjligheterna är oändliga och brynen kan man verkligen experimentera med, och anpassa efter humör och dag. L'Oréal Brow Artist Plumper är den ultimata produkten för dig som söker en ögonbrynsmascara som fyller i, fyller ut och formar ögonbrynen.

 • Finns i olika nyanser.

Innehåll: 7 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

L'Oréal Paris Brow Artist Plumper

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Utmärkt
2016-02-08 av: Alma K (ålder: 15-24)
Har denna i transparent och produkten gör vad den lovar! Rekommenderar!
Rekommenderas till: Alla som vill ha ögonbrynen på plats
5/5Helt perfekt!
2015-08-30 av: Josefine (ålder: 15-24)
Denna ögonbrynsmascaran är riktigt bra. Den har en lagom stor borste, en riktig bra naturlig färg (medium/dark) och gör att brynen sitter som berget. Rekommenderar denna starkt!
Det ända negativa är att det ibland kommer lite för mycket produkt på borsten, men det fixar man lätt genom att lätt skrapa borsten vid öppningen av burken.
Rekommenderas till: Alla som hatar buskiga ögonbryn
5/5Älskar den! (medium/dark)
2015-05-18 av: Elenah (www.slaughterotic.com)
Jag har ganska ljusa bångstyriga ögonbryn och med den här kan jag måla på snabbt innan jag far t ex på jobbet eller affären och brynen ser naturligt mörkare ut och dom sitter som berget hela dagen! Det enda jag skulle säga är att man måste vara lätt på handen (med den färgade iaf) då det är relativt lätt att kladda på lite för mycket.
Rekommenderas till: Alla som vill ha naturliga bryn som sitter HELA dagen
4/5Bra!
2017-08-29 av: Nadia K (ålder: 25-34)
Jag har övernoppade bryn, använder denna när jag målat dem med penna eller puder för att borsta upp håren så de ser lite tjockare ut. Tycker den funkar bra. Använder medium/dark då jag har mörka bryn.
Rekommenderas till: Om man vill ha lite färg och form på brynen.
1/5nej
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
den ät inte tillräckligt stark hold för tjockare bryn som mina. reko den för de med tunnare bryn
Rekommenderas till: alla