search

L'Oréal Paris
Casting Crčme Gloss 8304 Ljus Guldblond Koppar

L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss 8304 Sunny Honey
149 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss - den perfekta produkten för dig som söker en vårdande färg som i några få enkla steg lyfter din look! Denna hårtoning ger håret en skimrande ton och en oslagbart glansig yta. Produkten är också helt utan ammoniak, v… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss 8304 Ljus Guldblond Koppar

L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss - den perfekta produkten för dig som söker en vårdande färg som i några få enkla steg lyfter din look! Denna hårtoning ger håret en skimrande ton och en oslagbart glansig yta. Produkten är också helt utan ammoniak, vilket gör att det är en väldigt skonsam typ utav färg. Casting Crčme Gloss är berikad med ett patenterat och konditionerande komplex som ger näring till håret, från rot till topp samt hjälper till att skydda hårfibrerna. Toningen i sig är väldigt enkel att applicera och har en delikat doft som gör att färgningen känns lyxig och behaglig. Den täcker upp till 70 % grått hår och är berikad med bidrottning-gelé för att intensivt vårda och ge ett satin-mjukt hår.

L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss är en toning som perfekt att använda sig utav om man vill ge håret en fyllig färg och massor av glans, men inte känner sig redo att helt och hållet färga håret (som måste färgas om eller växa ut för att byta färg). En toning tvättas ut småningom, men ger verkligen håret ett lyft, ett friskare intryck och hjälper också till att framhäva din naturliga färg. L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss passar också fint för dig som redan har färgat hår, men vill ge en liten boost till håret. Det återupplivar då färgen som du redan har, och slutresultatet blir fantastiskt!

 • Fri från ammoniak.
L'Oréal Paris Casting Crčme Gloss innehåller:
 • En tub färgkräm, 48 ml
 • En tub framkallningskräm, 72 ml
 • Ett applicerings-munstycke
 • En efterbehandlingskur med bidrottning-gelé, 40 ml
 • Ett par plasthandskar
 • En bruksanvisning
Användning
 1. Gör i ordning blandningen enligt beskrivningen i bruksanvisningen och skaka den ordentligt i appliceringsflaskan.
 2. Applicera i håret.
 3. Låt verka enligt bruksanvisningen och skölj sedan grundligt tills vattnet är klart.
 4. Massera in efterbehandlingskuren med bidrottning-gelé och låt den verka i ett par minuter. Skölj sedan noggrant. Tänk på att alltid följa instruktionerna i bruksanvisningen noggrant.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ger mjukt och glansigt hår
2018-02-18 av: Sofia
Detta är det enda märke jag har använt för att tona håret, då det helt enkelt uppfyllt de krav jag har på en hårtoning, så jag har inte behövt pröva någon annan produkt. Den luktar väldigt gott, och man får generöst med produkt. Inte ens då jag hade nära på midjelångt hår behövde jag snåla med färgen, så den här produkten är definitivt värd fem stjärnor!
5/5Fin nyans
2017-06-18 av: Camilla H
Gillade denna nyansen när jag använde den. Fin gyllenblond :)
4/5Sexig kulör
2017-07-23 av: Ann-Sophie W
Fin kopparblond som ger ett naturligt och fint ungdomligt resultat. Skrämmer bort några små grå på vägen och får dig att behöva visa identitetskort vid köp av lotter.
Rekommenderas till: Hemma färgade som gillar fina färger