search

L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick

L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick
Från:
127 kr159 kr
Välj variant först

                  501 Oh My Jewels L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick
 • 501 Oh My Jewels

127 kr
159 kr

                  503 Slay in Rose L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick
 • 503 Slay In Rose

159 kr
Tipsa en vän
L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick adderar lyster, strålande glöd och holografiska effekter till din look i upp till 24 timmar. Highlightern innehåller små pigmentpärlor som reflekterar ljuset och framhäver ansiktsdragen. Den har en härligt… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr

L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick

L'Oreal Paris Infaillible Highlighting Stick adderar lyster, strålande glöd och holografiska effekter till din look i upp till 24 timmar. Highlightern innehåller små pigmentpärlor som reflekterar ljuset och framhäver ansiktsdragen. Den har en härligt krämig textur och är lätt att bygga upp för mer pigmentering.

Infaillible Highlighting Stick kan appliceras direkt på bar hud eller blandas med smink för önskar effekt. Den passar perfekt om du önskar en diskret highlighter eller seriös strobing.

 • Upp till 24 timmars hållbarhet
 • Krämig formula

Innehåll: 9 g

Användning

Appliceras på de högsta punkterna i ansiktet eller de stället som önskar framhävas, exempelvis kindbenen, näsryggen, amorbågen och nyckelbenen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller